Pe 6-7 noiembrie are loc cel mai mare eveniment online de marketing: Electronic World Marketing Summit (eWMS). Anul acesta, evenimentul are o durată de 48 de ore, timp în care +80 de speakeri de renume vor susține prezentări și discursuri pe teme de actualitate. Summit-ul, organizat de Kotler & Partners, acoperă +150.000 de participanți, din 101 tări.

Unul dintre marele avantaje ale participării la summit este posibilitatea de a accesa un program de cursuri online (short learning program) la Kotler Impact University. Programul include cursuri pe 8 teme cu specialiști în domeniu, inclusiv un curs de leadership cu Philip Kotler. Cursanții vor avea ocazia să participe și la o sesiune de IA, antreprenoriat social, digital marketing sau social media marketing. După cele 6 ore de curs participanții vor primi un certificat digital cu credite recunoscute ECTS.

Detalii despre eveniment, speakeri și pachetere de înregistrare sunt disponibile aici.

Oameni și Companii este partener de marketing și comunicare în România pentru eWMS 2020. Cei care doresc bilete corporate, pot sa ne contacteze la Kotler@oamenisicompanii.ro.