Brandul TEX, disponibil exclusiv în magazinele Carrefour, anunță lansarea noii colecții de articole vestimentare responsabile, pentru sezonul de toamnă 2021, alături de produsele destinate sezonului de școală. Colecția se adresează atât adulților, cât și copiilor care tocmai au început un nou an școlar, punând în valoare produsele care respectă planeta în fiecare etapă a ciclului lor de viață. Astfel, Carrefour și TEX continuă să își pună în practică angajamentul ferm față de moda sustenabilă accesibilă publicului larg, din dorința de a reduce impactul asupra mediului înconjurător prin acțiuni concrete.

Pentru că fiecare moment contează, fie că vorbim de un moment de relaxare, o plimbare în parc, o zi plină de energie sau o seară în familie, noua colecție de toamnă TEX este potrivită pentru orice situație. Creată în mod responsabil, cu respect pentru natură și consumatori, colecția TEX Responsabil conține articole realizate din bumbac bio, din materiale reciclate și o serie de produse fabricate prin procedee mai puțin poluante și cu un consum redus de apă, atât pentru adulți, cât și pentru copii. Printre acestea se numără piese vedetă, precum tricouri, cămăși, jachete, veste, pulovere, jeansi, menite să fie purtate în fiecare zi.

În plus, pentru părinții care încă nu și-au finalizat cumpărăturile de rechizite, în așteptarea noului orar, la Carrefour continuă reducerile Back to School. În același timp, Carrefour oferă ghiozdanul perfect atât pentru părinții care caută un produs ușor, confortabil și sigur pentru spate, cât și pentru copiii care caută versatilitate și modele colorate. „Ghiozdanul Cameleon” este potrivit pentru elevii din clasele I-IV și are 26 de fețe detașabile și interschimbabile, putând fi asortat la dorințele lor, fie că sunt la școală, la joacă sau în vacanță. Ergonomic și sigur, datorită materialelor din care este confecționat și bretelelor ajustabile din spumă, ghiozdanul asigură copiilor confort când îl poartă, în timp ce suportul detașabil de tip troller asigură un transport foarte simplu.

Atât colecția TEX, cât și colecția Back to School, din care face parte Ghiozdanul Cameleon, sunt disponibile în hipermarketurile Carrefour sau pe www.carrefour.ro, de unde puteți comanda online, oriunde în țară. Pentru mai multe detalii, accesează site-ul oficial www.carrefour.ro.