Tom Daley și Vodafone vor să îmbunătățească flexibilitatea abonaților

Vodafone a înscheiat un parteneriat cu  Tom Daley pentru a promova ceea ce numește „VodaYoga”, încurajând oamenii să coboare de pe canapele și să se apuce de mișcare.run

Creată împreună cu organizația de caritate Nuffield Health, rutina VodaYoga a fost creată pentru a combate creșterea durerilor cauzate de un an de muncă de acasă și este disponibilă gratuit pe site-ul web al mărcii. Instructorul de yoga Daley și Nuffield Heath, Zoe Simms, împărtășesc audienței diferite exerciții, inclusiv posturi de îmbunătățire a posturii și tehnici de respirație pentru un corp și o minte mai echilibrate.

Conceptul a fost introdus pentru a promova Vodafone EVO, cu contractele și actualizările sale flexibile, așa cum explică directorul Vodafone din Marea Britanie, Max Taylor: „EVO este totul despre un telefon flexibil în momentele dificile.”

Livrările Haribo au fost suspendate din cauza lipsei de șoferi

Marca germană Haribo spune că „se confruntă cu provocări” privind livrările către Marea Britanie din cauza lipsei de șoferi de camioane. O dublă lovitură a Brexitului și a pandemiei globale a dus la o deficiență de aproximativ 60.000 de șoferi, potrivit Asociației de Transport rutier, cu 30.000 de teste de conducere HGV anulate anul trecut din cauza blocării. Asta a însemnat o lipsă de șoferi și de personal, obligându-l pe Haribo să admită că s-ar putea să nu poată satisface cererea de dulciuri britanicilor.

Compania a declarat într-un comunicat că „lucrează cu parteneri din industria alimentară și a băuturilor” pentru a încerca să soluționeze problema.

Nissan va deschide fabrica de baterii de 1 miliard de lire sterline în Sunderland

Producătorul japonez de autoturisme Nissan va deschide o fabrică în parteneriat cu marca chineză Envision pentru a crește producția de vehicule electrice la uzina sa de mașini din Sunderland, ce urmează a fi redenumită EV36Zero.

Această mișcare va însemna crearea a 6200 de locuri de muncă raportate, inclusiv 900 în nord-est, unde se așteaptă ca fabrica din Sunderland să poată produce suficiente baterii pentru 100.000 de vehicule pe an. Nissan va atribui 432 milioane de lire sterline pentru a produce un vehicul electric în Marea Britanie.