De ce să participi?

REBELS AND RULERS este singura conferință care privește trendurile din marketing și tehnologie prin lentila strategică a brandingului. Pe scurt:

  • 2 zile de conținut aplicabil de branding și marketing, cu tema centrală „Brand Culture Inside and Out”
  • 20 de speakeri internaționali de la Philips, ING, Droga5, Capgemini, McCann Worldgroup, etc.
  • 900+ participanți (antreprenori, manageri, marketeri, creativi și specialiști HR)

 

În cadrul conferinței și workshopurilor cu focus pe creativitate sau tehnologie vei afla insighturi practice pe care chiar le vei putea implementa la locul de muncă și în viața personală.

Cu ajutorul recomandărilor de tip do’s and dont’s ale speakerilor vei învăța să îți pui intrebările potrivite pentru a fi cu un pas înaintea concurenței.

Evenimentul va avea loc pe 17-18 octombrie, la Willbrook Platinum din București, cu peste 20 de speakeri internaționali din companii de renume și agenții premiate. Printre ei:

– Amy Avery, Droga5 – Chief Intelligence Officer (Droga5 a fost numită Agenția Anului 2019)

– Hans Brouwer, MassiveMusic – Founder & CEO (Premiați cu Aur la Transform Awards Europe pentru identitatea audio a Premier League)

– Nick Bailey, Futurefactor – Creative Partner & CEO (Aflat în TOP 10 Experți Creativi în digital, cu peste 100 de premii internaționale!)

 

Unde te înscrii?

Pentru că ne dorim să ai parte de această experiență alături de noi, îți oferim 25% discount la bilete. Trebuie doar să intri pe RebelsRulers.com, să alegi biletul dorit și să folosești codul GMM30 la checkout după introducerea detaliilor. Atenție, cod valabil până pe 6 octombrie!