Prima întâlnire online Companii Verzi va avea loc pe 15 aprilie, începând cu ora 14.00. Tema acestei întâlniri va fi discutată împreună cu invitații zilei: Valentin Negoiță, Președinte Asociația ECOTIC, Octavian Popescu, Director General Garda Națională de Mediu, Emanuel Pârvulescu, Head of Environment Cora România, Daniel Mincă, Business Developer Asociația ECOTIC, Marius Costache, Director General GreenWEEE, Dragoș Călugăru, Director General Asociația ECOTIC.

Participarea reprezentanților companiilor este gratuită. Informații suplimentare și înscriere gratuită aici: https://www.globalmanager.ro/webinar-ecotic-companii-verzi-15-aprilie-2021.

Companii Verzi este un program de comunicare și informare dezvoltat de ECOTIC și Oameni și Companii, în cadrul portalului GlobalManager.ro.

ECOTIC este prima organizație a producătorilor și importatorilor de echipamente electrice și electronice (EEE) din România, fondată în anul 2006 cu scopul de a aduce mai multă eficiență și omogenitate în îndeplinirea responsabilităților de mediu ale acestora.

GlobalManager.ro este o comunitate dezvoltată de Oameni și Companii. Oameni și Companii oferă soluții de marketing utilizând un ecosistem inovator de 30 platforme digitale proprii și +100 comunități business și profesionale, administrate. O listă cu aceste platforme puteți vedea aici. O listă de comunități, aici.