Tradițional sau online? Află de la retailArena: A Game of the Future direcțiile de investiții și planurile de dezvoltare ale marilor companii

retailArena revine cu a 9-a ediție și aduce două zile în care vom vorbi despre schimbările din industrie și viitorul domeniului după pandemie, influențat de comerțul online și digitalizarea rapidă din ultimii ani. Pe 27 și 28 octombrie aducem în discuție cele mai noi informații de la producătorii români, sfaturi de la reprezentanții marilor companii active local și trenduri de la specialiștii fiecărui domeniu care contează la ora actuală.

Format hibrid, în platforma de evenimente virtuale IC Events

retailArena este un eveniment hibrid care se desfășoară anul acesta atât online, în cadrul platformei IC Events, cât și offline, la hotel Sheraton, unde participanții și speakerii sunt așteptați în sală, într-un număr limitat de locuri.

Participarea online la conferință este gratuită în platforma IC Events, iar biletele cu prezență fizică au un cost early bird până la data de 15 septembrie, în limita locurilor disponibile, participanții având la dispoziție mai multe oportunități de networking, dar și un cocktail în a doua parte a zilei. Workshop-urile sunt disponibile exclusiv în format fizic.

Speakerii ediției din 2021

Pe 27 și 28 octombrie vom sta de vorbă cu Cornel Morcov, Chief Commercial Officer al FAN Courier, Petru Andronic, county manager România al Sportisimo, Robert Berza, general manager al Fashion Days, Alex Bratu, country manager România și Bulgaria al Jysk, Roxana Puia, marketing director al Environ și Sînziana Pardhan, managing director al P3 în România.

Cristi Movilă, growth leader Eastern Europe al VTEX, Mihai Vînătoru, head of SEO & managing partner DWF, Sorin Drăghici, managing partner & new business development DWF, Robert Trandafir, cofondator Gun Media și Marian Sîmpetru, managing partner eSolutions vor aduce în discuție perspectiva digitalizării businessurilor.

Adrian Cocan, general manager al Lăptăriei cu Caimac, Alina Donici, co-managing partner Artesana, Raul Buzgar, production country leader Decathlon și Cristina Bâtlan, fondatoare și directoare de creație a Musette se vor alătura discuției despre producția locală și exportul cu eticheta „Fabricat în România”.

Înscriere gratuită online la retailArena: A Game of the Future

Înregistrează-te gratuit la conferința anuală retailArena și urmărește live, din platforma IC Events, cele mai noi informații din piață, adresează întrebările dorite, fă schimb de cărți de vizită, comunică online cu alți participanți la eveniment și vizionează standurile companiilor în Expo Area.