2022 se anunță un an plin de provocări, crede Ruxandra Sandu, Digital Performance Marketing Supervisor, Intersport România. Ridicarea restricțiilor a adus cu ea un schimb în ceea ce privește traficul din online. După 2 ani în care au fost limitați în ceea ce privește accesul în magazinele fizice, acum consumatorii încep încet încet să revină în magazine. “Provocarea noastră este să venim cu idei cât mai inovative pentru a-i convinge să continue cumpărăturile online. Scopul nostru este de a menține un echilibru între online și offline, întrucât susținem direcția omnichannel.”, ne spune Ruxandra.

Campania lunii aprilie

Pentru luna aprilie, echipa Ruxandrei pregătește o campanie în premieră în mediul online. Este o campanie dinamică, care va captiva clienții Intersport și nu numai. Este o campanie la care se lucrează de câteva luni și despre care Ruxandra crede că va avea un impact considerabil. “De asemenea, la Intersport pregătim parteneriate cu mai multe companii din diferite domenii pentru a veni în întâmpinarea clientilor noștri cu și mai multe beneficii. Derulăm în mod curent campanii pentru membrii înscriși în programul de loialitate Score for More oferit de Intersport și ne dorim să le oferim și mai multe surprize.”, susține Ruxandra.

Un domeniu plin de provocări

Fiecare zi vine cu noi provocări atât din partea așteptărilor clienților, cât și din partea competitorilor. “Vrem să fim mereu la înălțime și să atingem cât mai multe categorii de clienți prin campaniile noastre (știm că nu putem satisface pe țoață lumea, dar asta nu ne împiedică să încercăm). Trebuie să fim mereu atenți la dinamica pieței, fluctuațiile preturilor, nevoile și așteptările pieței. Toate campaniile digitale pe care le implementez sunt gândite pentru a atrage mai multe segmente și pentru a creste nivelul comenzilor online.”, spune Ruxandra. În afară de campaniile online, lucrează intens la îmbunătățirea componentei SEO, deoarece este un element extrem de important pentru comerțul online și aduce cu sine o vizibilitate mai mare brandului Intersport.

Marketingul – o lume fascinantă

Pentru Ruxandra, pasiunea pentru Marketing a apărut o dată cu primul job, acela de Marketing Executive în cadrul ARCUB- Centrul Cultural al Municipiului București. “Acolo am descoperit această lume ce până în ziua de azi mă fascinează și, la propriu, nu mă lasă să dorm. Fiecare proiect finalizat îmi oferă o enormă satisfacție, impactul pe care campaniile îl au asupra clienților este ceea ce mă face să vreau mai mult, să evoluez, să vin mereu cu ceva fresh și inovator. Îmi plac provocările, iar atunci când cineva îmi spune că o idee este imposibil de realizat în online sau că nu putem face asta pentru că nu avem…, acela este momentul în care procesul de creație se activează și dă naștere celor mai faine idei.”, conluzionează Ruxandra.