Pe 3 și 4 Noiembrie, peste 5000 de programatori, pasionați de tehnologie, profesioniști IT, manageri și nume importante din mediul IT românesc vor lua parte la unul dintre cele mai așteptate evenimente IT&C din România. DevCon Live 2021 pregătește cea de-a doua ediție virtuală cu o agendă tehnică ce însumează 9 conferințe, peste 50 de speakeri din 3 continente, 11 sesiuni de masterclass care se vor desfășura pe parcursul a 2 zile alături de MassMutual România, în calitate de Sponsor Principal.

Conferințele marca DevTalks organizate de Catalyst Solutions sunt cunoscute ca evenimente de referință în cadrul comunității IT&C și în cadrul studiilor Most Desired Employers se regăsesc în topul celor mai dorite conferințe dedicate profesioniștilor IT. Suntem cunoscuți în piață de peste 8 ani cu seria DevTalks și suntem pionieri în evenimente online cu o expunere mare – peste 8000 de participanți profesioniști, așadar de fiecare dată Agenda reușește să abordeze teme de intrigă în comunitate și surprindem atât prin diversitatea subiectelor pe care le alegem, cât și cu elementele de interactivitate pe care le propunem participanților. Anul acesta venim în atenția participanților cu subiecte despre tehnologii sau roboți, care îți pun pasiunile în valoare; vorbim despre balet, cum să folosim cât mai puține linii de cod, dar și despre cum putem învăța corectitudinea în inteligența artificială.”, Andreea Balaci, Projects Delivery Coordinator, Catalyst Solutions

La fiecare ediție, DevCon reunește nume importante din comunitatea IT&C, pentru a discuta subiecte de anvergură aferente anului în desfașurare, dar și predicții din domeniu, provocări și proiecte de impact și se partajează cu audiența experiențe proprii cu ajutorul sesiunilor de live coding, studii de caz sau tips & tricks la finalul cărora participanții pot să adreseze întrebări live speakerilor.

Agenda evenimentului va aduce împreună peste 50 de speakeri, lideri și profesioniști locali și internaționali. Printre aceștia se află și Dr. Merritt Moore, fizician cuantic și dansatoare profesionistă de balet; Bruno Capuano, MVP Microsoft; Lance McCarthy, premiant Microsoft (Most Valuable Professional).

Persoanele interesate să participe la eveniment se pot înscrie online până pe data de 3 noiembrie, pe site: https://www.dev-con.ro/tickets.

Experiența DevCon Live 2021 este realizată cu sprijinul partenerilor precum MassMutual România – sponsor principal al întregii serii de evenimente DevCon Live 2021; ING Tech RomâniaDB Global TechnologyCognizant Softvision, 3Pillar Global – susținători ai scenei Java; Vodafone România și Raiffeisen Bank – susținători ai scenei Java Master; Cegeka – susținător al scenei .NET; Thoughtworks RomâniaMolson Coors GBSBCR și K2View – susținători ai scenei DATA, AI & ML; BearingPoint România – susținător al scenei Web & Mobile. De asemenea, 3Pillar Global susține inițiativa noastră de a promova, încă o dată, comunitatea femeilor care lucrează în prezent în tehnologie – dedicată scenei Women in Tech.

Track Sponsors sunt: GarrettPlaytikaDKV EURO SERVICE ROMANIA888Sparkware. Evenimentul este plăcut de Radio Guerilla.

Despre Catalyst Solutions

­­­­Catalyst Solutions este o companie românească de consultanță în resurse umane, specializată în soluții de recrutare și employer branding. În cei 15 ani de experiență, Catalyst a devenit cunoscută pentru unele dintre cele mai mari proiecte și evenimente din domeniu.