Afacerile care își doresc să rămână competitive într-un mediu de business aflat în continuă transformare trebuie să adopte digitalizarea. Automatizările pe care tehnologia le oferă eficientizează operațiunile de business și asigură antreprenorilor o economie importantă de resurse, fie ca vorbim de timp, bani sau resurse umane

SmartBill şi Visa și-au unit forţele pentru a veni în sprijinul acestora cu o promoţie ce are ca scop facilitarea achitării facturilor şi proformelor de către clienţi cu cardul, prin adăugarea unui buton de plată ce grăbeşte în mod simţitor procesul de încasare.

Promoţia se adresează oricărui antreprenor care îşi creează un cont nou SmartBill sau are deja unul şi care respectă condiţiile de eligibilitate menţionate în Regulament. Antreprenorii trebuie să îşi creeze din contul lor de SmartBill un cont nou la unul dintre procesatorii de plăţi integraţi cu noua soluţie de facturare (NETOPIA Payments şi EuPlatesc) şi să adauge apoi butonul de plată pe facturile sau proformele emise clienţilor.

Clienţii au posibilitatea de a achita mai uşor facturile sau proformele ce le sunt emise, antreprenorii le încasează mai rapid şi simplu, iar afacerile sunt stimulate să se dezvolte.

În plus, antreprenorii ce se înscriu în promoţia SmartBill şi Visa se bucură de:

  • 6 luni SmartBill gratuit
  • Comision 0 la tranzacţiile cu cardul în limita a 1.000.000 de lei procesaţi
  • Şansa de a câştiga o maşină eletrica Volkswagen ID.3

 Află mai multe despre promoția SmartBill și Visa aici.