Într-o lume digitală competitivă, brandurile și creatorii de conținut care investesc în content marketing au doar de câștigat.  Este una dintre cele mai eficiente metode de a crește engagementul audienței, de a dezvolta prezența online a brandului și de a genera lead-uri.

Cu ajutorul content marketingului, vei întări încrederea audienței în tine, vei îmbunătăți conversiile, te vei conecta mai bine cu clienții și vei genera lead-uri. Iar clienții așteaptă doar conținut de calitate, consistent, din partea brandurilor și creatorilor de conținut pe care îi urmăresc.

Care sunt beneficiile unei strategii de content marketing?

 1. Audiența va rămâne conectată cu brandul/influencerul pentru mai mult timp. Conținutul bun este un atu important. Are puterea de a concepe experiențe pozitive pentru comunitate.
 2. Brandul va avea tracțiune mai bună în social media.
 3. Va crește încrederea audienței. Conținutul ajută la construirea de relații puternice cu publicul ținută și cu comunitatea. Atunci când un brand/influencer creează valoare fără să ceară nimic în schimb, audiența va avea mai multă încredere în sfaturi și recomandări.
 4. Conținutul de calitate poate genera lead-uri mai bune și de calitate. Atunci când audiența vizionează conținutul, are mai multe șanse să cumpere/apeleze la brand în viitor.
 5. Conținutul relevant și calitativ poate poziționa un brand/creator de conținut ca autoritate în industrie. Calitatea conținutului crește brand awareness-ul.
 6. Cu ajutorul content marketingului, un brand/influencer își poate crește comunitatea de fani loiali. Acest lucru se poate traduce și în investiții mai mici în strategia de marketing.

Invitații SocialPedia 30 vor discuta despre toate aceste lucruri și vor încerca să răspundă la întrebări precum:

 • Cum se face corect o strategie de content marketing?
 • De ce ar trebui să țină cont brandurile atunci când își stabilesc strategia de content marketing?
 • Dar creatorii de conținut/influencerii?
 • Care sunt principalele provocări în realizarea strategiei de content marketing?
 • Ce înseamnă o strategie de content marketing eficientă?
 • Cum creezi conținut care chiar să atragă?

Înscrierile gratuie se fac online.