Lucrul colaborativ este implementat în filosofia și activitatea noastră zilnică. Din acest considerent, Fujitsu își direcționează eforturile să ofere soluții moderne, customizate în funcție de nevoile fiecărui utilizator, care să poată fi folosite cu ușurință pe termen lung. De la design-ul prietenos cu mediul de lucru și până la capacitatea de economisire de energie, produsele Fujitsu sunt orientate către utilizator, eficiente din punct de vedere cost-calitate, sigure și flexibile.

Conceptul Clean Desk 2.0 este cel mai recent și oferă un echilibru perfect între eficiență și ergonomie. Este o îmbunătățire a Clean Desk 1.0 și vine cu 50% mai puține cabluri comparativ cu soluțiile anterioare. Datorită integrării unui port USB Type-C, este suficient un singur cablu pentru alimentare și transfer de informații. Soluția destinată spațiilor de birouri a fost realizată în colaborare cu organizații de prestigiu pentru design-ul mediului de lucru, cum este Fraunhofer Institute. Obiectivul a fost cel de a crea un mediu de lucru care folosește cele mai noi tehnologii destinate spațiilor de lucru comune, iar aceste atribute au fost obținute prin intermediul unui sistem docking performant și inovativ, care face Clean Desk extrem de flexibil. În plus, conceptul Green IT implementat pentru întreg portofoliul de produse Fujitsu, caracterizează și Clean Desk și contribuie semnificativ la reducerea consumului de energie.

 

Ergonomie: spațiu de lucru care se adaptează utilizatorului, nu invers. Biroul HAWORTH® este ajustabil pe înălțime, fără limită. Mulțumită brațelor ajustabile pe înălțime ale monitoarelor, acestea pot fi poziționate în asa fel încât să se adapteze solicitărilor utilizatorului, să îi asigure acestuia o poziție de citit optimă și corectă, care să nu îl obosească după o perioadă scurtă de timp. Sistemul este optimizat și pentru persoanele care poartă lentile progresive și care pot poziționa monitorul fără a-și altera postura.

Reducerea consumului de energie. Toate echipamentele Clean Desk pot fi închise prin apăsarea unui singur buton. Sistemul are integrat un sensor de prezență, care detectează lipsa utilizatorului și intră în modul powersaving.

Flexibilitate. Întreg sistemul are un design modular, care poate fi customizat în funcție de nevoile fiecărui utilizator și este disponibil pentru întreaga gamă de produse FUJITSU Computing și FUJITSU Displays.

Soluția Fujitsu Clean Desk își propune să creeze birouri ergonomice, complet digitale, dotate pentru partajarea spațiului de lucru. Brațele ajustabile ale monitorului permit flexibilitate privind poziționarea acestuia, facilitând editarea documentelor. Conceptul docking universal facilitează conexiunea directă cu alte echipamente existente. Numărul de cabluri de conectare este redus la minimum, iar toate cablurile pot fi ascunse sub cablul de alimentare.

Toate beneficiile conceptului Clean Desk oferit de Fujitsu sunt disponibile pe pagina de prezentare.

În România, produsele și soluțiile Fujitsu sunt disponibile la distribuitorii Fujitsu: Alef Distribution, Ingram Micro Distribution sau Lasting System.

Lista locațiilor de unde puteți achiziționa produsele Fujitsu este disponibilă aici.