MAINSTAGE | THE AGENCY, agenția de publicitate full service lansată de grupurile de entertainment Global Records și Untold, a hotărât numirea Soniei Dao în funcția de Digital Account Director. Cu peste 6 ani de experiență în domeniul comunicării, Sonia Dao va coordona departamentul de Social Media al companiei pentru clienți precum PENNY, Mega Mall, Mathaus sau FruFru.

Sonia Dao a intrat în lumea comunicării în anul 2016, ca Junior Brand Manager pentru LUDO’s Primal Wellness în Scoția. Ulterior, a descoperit  industria publicității în Digital Marketing și Social Media în România, unde a luat parte la dezvoltarea strategiilor și implementarea campaniilor în zona de Digital Marketing pentru clienți precum Huawei, Ford România, sau Jack Daniel’s în echipa Wunderman Thompson, sau ca Digital Associate în cadrul Golin, unde a  gestionat proiecte de Social Media și Digital PR pentru clienți precum Mastercard, Mercedes-Benz România, HMD Global (Nokia) sau Farmec SA.

MAINSTAGE| THE AGENCY este agenția de publicitate full service lansată de grupurile de entertainment Global Records și Untold, formată din specialiști din industria de advertising, dar și din colaboratori cu experiență în digital content creation, stand-up comedy, muzică, creative technology.