În timp ce companii din sectorul privat, cum ar fi SpaceX și Amazon’s Blue Origin, contribuie la stimularea interesului publicului pentru călătoriile spațiale, s-a lansat și o nouă agenție de marketing spațial. Se numește Metatron Media Partners, despre care fondatorii cred că este primul magazin dedicat total marketingului spațial din sectorul privat.

Misiunea companiei este de a identifica și de a gestiona oportunitățile de marketing în diferite industrii globale de explorare spațială și de a dezvolta programe pentru conectarea mărcilor globale la aceste industrii. Nu au fost încă proiecte anunțate, dar cerul este limita.

Fondatorii agenției spun: „Gândiți-vă la spațiu ca la o platformă de marketing și media complet nouă, unde mărcile potrivite se pot asocia în moduri inovatoare și cu scop, prin alinierea la noua frontieră spațială”. „Mineritul lunar, cercetarea de ultimă oră și industrializarea spațială sunt zone interesante pentru mărci.”

Metatron Media Partners este o asociere cu Metatron Capital Partners, o firmă de capital care finanțează start-up-uri tehnologice ajutând la dezvoltarea industriilor de călătorie spațială și explorare în sectorul privat.

Sursa