Microsoft continuă tradiția și organizează, în zilele de 24 și 25 martie, cea de-a opta ediție a celui mai important eveniment al său, Envision Forum, care aduce în prim-plan cele mai noi trenduri din industrie în ceea ce privește transformarea digitală și inovația.

Alături de cei mai importanți experți și lideri de business din România, la această ediție vor participa și speakeri de renume mondial, care le vor vorbi participanților despre felul în care transformarea digitală poate redefini în totalitate procesele de business.

În acest context, Chris Brauer, Director of Innovation, Institute of Management Studies, Goldsmiths, University of London, expert în domeniul inovațiilor tehnologice și al utilizării acestora în diferite arii, va vorbi despre metodele prin care companiile pot crește sănătos și pot rămâne competitive pe piață în era digitală.

În cea de-a doua zi a Envision Forum, Shara Evans, Technology Futurist & Innovation Strategist, va vorbi despre oportunitățile de business aduse de tehnologie, precum și despre provocările cu care ne vom confrunta cu toții în viitor.

La fel ca în fiecare an, compania Orange România va fi prezentă pe scena Envision Forum, în calitate de partener de inovație, reprezentanții săi aducând în atenția participanților, printre altele, și teme privind accelerarea procesului de transformare digitală în companii.

Totodată, la discuții vor participa și numeroși alți parteneri ai Microsoft. Reușind să construiască afaceri de succes, lideri ai unor companii precum Regina Maria, Banca Transilvania și LinkedIn le vor vorbi participanților despre modalitățile în care au integrat inovațiile tehnologice în procesele organizaționale, despre accelerarea transformării digitale, precum și despre multiplele scenarii de utilizare ale celor mai noi soluții digitale.

Agenda completă a evenimentului și formularele de înregistrare sunt disponibile aici.

Oameni și Companii este partener de comunicare al Microsoft Envision Forum 2021.