Cu toate că mediul online oferă o gamă variată de soluții prin care strategia de marketing a unei companii se poate îmbunătăți, cele mai relevante insight-uri sunt cele oferite direct de către specialiștii în domeniu. Majoritatea articolelor pe care le citim online ne oferă exemple de bune-practici, însă mai puține exemplu de ce nu a funcționat într-o campanie de marketing, cum au fost depășite probleme și care sunt cele mai bune soluții pentru a putea pune bazele unei strategii cu adevărat funcționale.

Publică noutăți despre domeniul MarkComm sau promovează modului în care se realizează marketingul în compania ta, colaborând cu noi în dezvoltarea conținutului de calitate.

Poți trimite detalii despre ideile tale aici, iar noi te vom contacta pentru a putea realiza un material împreună.

Comunitatea OSC-MarketingManager  numără peste 1.000 specialiști MarComm, care sunt abonați la newsletterul săptămânal www.MarketingManager.ro sau participă la evenimentele comunității. Oameni și Companii – OSC – este un ecosistem avansat de marketing care integrează peste 100 comunități business și profesionale și 33 de platforme digitale proprii asociate acestor comunități. Toate comunitățile OSC: aici. Toate platformele OSC: aici. Portofoliul OSC: aici.