La finalul lunii august are loc o nouă întâlnire marca Incubator Vision Health Pioneers în care, cele 6 startup-uri din cadrul programului, își vor lansa inovațile în domeniul sănătății.

Evenimentul DemoDay „În viitor” 2021 adună tineri antreprenori care au muncit în domeniul inovației sănătății. Demo Day este o șansa pentru startup-uri de a-și prezenta afacerea într-o serie de sesiuni de pitch. Gama de afaceri este cu adevărat interesantă – tratament ADHD pentru adulți, detectarea precoce a bolilor de respirație, tratament UV accesibil la domiciliu, biosenzori purtabili, aplicație asistent AI pentru pacienții INOCA, jurnale de auto-monitorizare și psihoeducare.

Având în vedere situația actuală, acesta va fi un eveniment hibrid iar pentru cei care doresc să se înscriere pentru a participa online, înregistrarea se poate realiza prin formularul accesibil la linkul https://www.eventbrite.com/e/into-the-future-2021-demo-day-tickets-163068073999 . Evenimentul are loc pe data de 31 august, de la ora 14.00 și este complet gratuit.