Cu capabilități complete, de la proiectare și inginerie până la producție, stațiile de lucru CELSIUS și-au câștigat o reputație excelentă pentru că oferă un management termal și de răcire ingenios, precum și pentru că au atins standardele de referință la nivel mondial. Toate stațiile de lucru mobile, desktop și rack, sunt optimizate pentru a fi utilizate cu o serie de aplicații de top, cum ar fi Autodesk, Dassault Systèmes, Siemens PLM sau PTC.

Stațiile de lucru FUJITSU CELSIUS sunt concepute pentru cei care folosesc aplicații profesionale solicitante. Performanța, fiabilitatea, capacitatea de extindere, funcționalitatea și securitatea se află în centrul acestor mașini. Aceste dispozitive sunt construite pentru utilizatorii care doresc să își optimizeze procesele și activitățile. Echipate cu cele mai noi GPU-uri NVIDIA® Quadro®, procesoare Intel® Xeon® și CoreTM, memorie și stocare masive, stațiile de lucru FUJITSU CELSIUS oferă cele mai înalte niveluri de performanță, vizualizare și securitate a datelor.

Performanță remarcabilă

Capacitatea grafică este una din caracteristicile cele mai importante, stațiile de lucru FUJITSU CELSIUS fiind dotate cu cele mai avansate plăci grafice de la AMD și NVIDIA. Pentru cele mai solicitante procese multi-threaded, cum ar fi randarea CPU de tip ray-trace, unele stații de lucru au chiar două procesoare.

Fiabilitate maximă

FUJITSU CELSIUS utilizează componente și caracteristici de calitate superioară, cum ar fi managementul termic avansat pe trei canale pentru fiabilitate și funcționare foarte silențioasă. Aceste dispozitive dispun, de asemenea, de funcții de nivel server, cum ar fi memoria ECC pentru a proteja împotriva blocărilor și stocării la nivel de întreprindere, conceput pentru a gestiona mai multe cicluri de citire/scriere a unor seturi foarte mari de date. Stațiile de lucru CELSIUS sunt construite pentru operațiuni 24/7, cu unități fiabile, de înaltă rezistență, și critice pentru afaceri. Fiabilitatea lor merge dincolo de hardware, iar certificările ISV fac stațiile noastre de lucru să fie compatibile, optimizate și stabile atunci când rulează aplicații software profesionale.

Extensibilitate de neegalat

Stațiile de lucru sunt construite pentru extindere, unele modele fiind capabile să accepte trei plăci grafice NVIDIA® Quadro® ultra-înalte, două procesoare Intel® Xeon®, până la 1 TB de memorie DDR4 și mai multe dispozitive de stocare. Cu o selecție maximă de componente (procesoare, plăci grafice și hard disk-uri), multiple locații de expansiune, stocare cu acces frontal și design fără instrumente, stațiile de lucru CELSIUS de la Fujitsu oferă o capacitate de expansiune practic de neegalat.

Securitate de încredere

Stațiile noastre de lucru oferă caracteristici de securitate extrem de solide, având caracteristici avansate, cum ar fi PalmSecure™, EraseDisk, SmartCard, Trusted Platform Module (TPM 2.0). Stațiile de lucru mobile au încorporat PalmSecure™ (opțional) – sistem de autentificare de ultimă generație, extrem de sigur, care utilizează tehnologia biometrică, autentificând utilizatorii prin recunoașterea tiparelor venelor.