Subiectul Covid-19 este dezbătut la nivel mondial, întrucât generează un impact social și economic amplu. Riscul asociat Covid-19 pentru persoanele din Europa, respectiv România este considerat moderat către crescut, pe baza probabilității de transmitere a bolii. 

Atât companiile, cât și instituțiile de învățământ sunt nevoite să limiteze sau să suspende manifestările colective și să încurajeze telemunca, lucrul de la distanță, pentru a preveni răspândirea virusului.

În acest context, evenimentele, conferințele nu trebuie neapărat evitate, deoarece există soluții virtuale: videoconferințe, conferințe web, webinarii.

Webinariile reprezintă un tip de conferințe web care permit colaborarea și interacțiunea dintre prezentator sau gazdă și publicul acestora. Webinariile permit gazdei să susțnă o prezentare, făcând posibilă, astfel, atât comunicarea unidirecțională, cât și comunicarea bidirecțională, între toți participanții, prin live chat sau alte funcții încorporate. Acestea sunt utile pentru organizarea de sesiuni de training, vânzări sau demonstrații de produse.

Sistemele de videoconferință permit o comunicare vizuală de înaltă calitate și securitate, având o conexiune audio și video de înaltă definiție care asigură, totodată o legătură între mai mulți participanți. Backstage Production Group utilizează echipamente specializate care includ un afișaj mare al conținutului (ecran led sau plasme), camera video, precum și platforma de videoconferință.

Prin utilizarea sistemelor de videoconferință puse la dispoziție de Backstage Production Group, puteți organiza întâlniri și conferințe online între mai mulți participanți care contribuie în egală măsură la atingerea obiectivelor de business, precum întâlnirile face to face.

Serviciile de videoconferințe presupun: planificarea evenimentului și coordonarea regiei de eveniment, personalizarea contentului, grafică și design astfel încât conferința să beneficieze de o personalizare a brandului, realizarea de backdrop-uri sau fundaluri pentru speakeri, echipamentele profesionale de video necesare pentru prelucrarea imaginilor, mixere, camere, sisteme de captare sunet profesional, microfoane, asistență tehnică pe tot parcursul conferinței. Clientul cu business unit-uri dispersate sau cu participanți în mai multe orașe din țară sau din afara țării, poate beneficia astfel de o soluție profesională care asigură comunicarea bidirecțională a participanților.

În cadrul conferințelor corporate organizate cu ajutorul soluțiilor puse la dispoziție de Backstage Production Group, participanții pot: examina documente, vizualiza prezentări, răspunde la sondaje, chat-uri live și sesiuni de întrebări și răspunsuri în timp real, pot vizualiza și disemina conținutul cu o ușurință egală cu cea din cadrul întâlnirilor face to face.

Aceste funcții îmbunătățite permit utilizatorilor să înțeleagă mai bine datele analizate sau subiectele de discuție și să dezvolte idei noi sau să se extindă mai rapid asupra celor existente. 

Cu ajutorul furnizorului potrivit, videoconferința sau conferința web poate decurge fară probleme și fară stres.

Pentru mai multe informații despre modul în care poți solicita organizarea unei videoconferințe sau conferință web, contactează-ne pe mailul lavinia.popescu@backstage.ro și îți vom răspunde în cel mai scurt timp.