Dacă știm un lucru despre Gen Z, este acela că este nevoie de mult pentru a-i impresiona. În ceea ce privește conținutul, au mai multe opțiuni decât oricând și brandurile au ca timp mai puțin de o secundă pentru a le atrage atenția prin social media. Deși greu de imperionat, atunci când sunt convinși de un brand, Gen Z rămâne fidel acestuia și îl promovează mai departe.

Student Beans a realizat clasamentul celor mai atractive campanii publicitare din punctul de vedere al cumpărătorilor Gen Z  în 2021.  Top 11 campanii Gen Z a fost realizat utilizând un panou reprezentativ la nivel național de Gen Zs în SUA și Marea Britanie. Participanților li s-au prezentat mai multe campanii și li s-au pus o serie de întrebări pentru a determina angajamentul și reacția față de acestea.

Succesul campaniilor Top 11 Gen Z a fost stabilit pe baza a patru caracteristici principale. Aceste caracteristici sunt reprezentative pentru Gen Z. Veți putea vedea care campanii au excelat prin ce caracteristică de-a lungul raportului.

Studiul poate fi accesat și descărcat aici în limba engleză.