UniCredit Bank și Asociația Brand Minds lansează Granturile AMC pentru digitalizarea afacerilor cu o valoare totală de 30.000 de euro. Competiția aduce 7 granturi cu valori diferite pentru antreprenorii mici și mijlocii din toată țara care își doresc să obțină finanțare pentru dezvoltarea unui proiect cu o componentă digitală pentru afacerea lor. Granturile fac parte din Academia Minților Creative (AMC), un program de educație financiară și antreprenorială susținut de UniCredit Bank.

Ultimele luni au adus multe schimbări în viața antreprenorilor din România și, pentru a le oferi în continuare susținerea de care au nevoie, am adaptat formatul programului Academia Minților Creative într-unul exclusiv online. Continuăm să le fim aproape în demersul de adaptare și lansăm Granturile AMC pentru digitalizarea afacerilor. Aceste finanțări vor fi acordate acelor proiecte antreprenoriale care își propun să integreze digitalizarea în activitatea lor cu scopul de a se calibra la noul normal și de a continua să se dezvolte”, a declarat Cătălina Roman, Director Identitate și Comunicare în cadrul UniCredit Bank.

Antreprenorii mici și mijlocii, care îndeplinesc condițiile de eligibilitate atât pentru afacere, cât și pentru proiectul lor, se pot înscrie în competiție în perioada 13 – 31 iulie. Pentru înscriere, antreprenorii vor dezvolta un proiect de digitalizare sau care prezintă o îmbunătățire a unei componente digitale deja existente, urmărind una dintre cele trei categorii de înscriere:

  • Dezvoltarea unui canal de vânzare online;
  • Digitalizarea comunicării de marketing cu clienții sau furnizorii;
  • Digitalizarea proceselor – precum procese de producție, contabilitate, gestiune, semnătură electronică, procesul de comunicare cu angajații.

Mai multe detalii și recomandări despre modul de aplicare și despre modul în care antreprenorii își pot pregăti proiectele pentru înscriere se pot regăsi pe website-ul competiției, www.unicredit.ro/GranturiAMC.