Orice organizație are nevoie de materiale publicitare și de decorațiuni pentru realizarea activităților de marketing și de relații cu publicul.

Asigură o imagine impecabilă organizației tale achiziționând cele mai potrivite materiale promoționale, produse pentru decorarea spațiului de lucru și produse necesare pentru organizarea evenimentelor de business.

Unitatea protejată autorizată UtilDeco din Iași oferă o gamă largă de servicii de print digital și offset pentru materiale publicitare. Sunt disponibile calendare, cărți de vizită, plannere, agende, cataloage, felicitări, plicuri, wobllere, pliante, broșuri, magneți, meniuri, display masă, cutii pentru livrări mâncare, suporturi de notă, notesuri, broșuri, invitații și bilete. Unitatea protejată autorizată UtilDeco oferă, de asemenea, servicii de personalizare a materialelor publicitare. Profesioniștii UtilDeco vor realiza cele mai potrivite materiale promoționale pentru nevoile de business ale organizației dvs.

Pentru evenimente sau pentru decorarea spațiilor de lucru, UtilDeco vă pune la dispoziție decorațiuni din polistiren, în modele variate. Tot ce trebuie să faceți este să alegeți modelul preferat și să comandați. De asemenea, dacă pentru diversele evenimente ale organizației dvs. vă sunt necesare pancarte, atunci veți găsi modelul potrivit tot la UtilDeco.

Întreprinderea socială UtilDeco oferă produse și servicii profesionale, pe bază de parteneriat. Conform Legii 193/2020, dacă aveți statutul de persoană juridică, cu sediul în România, și dacă aveți peste 50 de angajați, veți beneficia de decontarea costurilor (inclusiv facturi de avans) pentru produsele și serviciile achiziționate de la o entitate cu statut de unitate protejată autorizată.

Legea definește unitatea protejată autorizată ca fiind entitatea de drept public sau privat, cu gestiune proprie, în cadrul căreia sunt angajate minimum 3 persoane cu handicap, care reprezintă cel puțin 30% din numărul total al angajaților, iar timpul de lucru cumulat al acestora reprezintă cel puțin 50% din totalul timpului de lucru al tuturor angajaților, precum și orice formă de organizare, potrivit legii, aleasă pentru desfășurarea unei activități economice de către o persoană fizică deținătoare a unui certificat de încadrare în grad de handicap.

Pe site-ul UtilDeco este disponibilă o gamă largă de produse și servicii.