Începand din luna ianuarie a acestui an, Valentin Vasile ocupă poziția de Director de Marketing Schneider Electric România şi Republica Moldova. Numirea lui Valentin este o promovare internă, de pe poziția sa anterioară de Customer Satisfaction & Quality Business Partner la Schneider Electric Romania, poziție pe care a ocupat-o timp de trei ani.

”Venirea lui Valentin pe poziția de Marketing Director al companiei marchează și mai clar orientarea noastră către a răspunde nevoilor concrete și diverse ale partenerilor,” a spus Lucian Enaru, Director General Schneider Electric România și Republica Moldova. ”Implicarea sa directă in activitati ce tin de imbunatatirea experientei clientilor il poziționează excelent pentru a avea o viziune strategică pragmatică asupra actiunilor și investițiilor de marketing ale companiei. Marketing-ul se formeaza in urma informatiilor primite din piață,  iar Valentin poate aduce o contributie pozitiva a modului in care gestionam activitatile de marketing avand in vedere vocea partenerilor”.

Valentin Vasile a avut, de-a lungul timpului, un rol strategic în organizație și din pozitia precedenta, el funcționând ca un membru cheie al echipei de management, dezvoltând și supervizând implementarea strategiei de calitate a companiei.

”Timp de mai bine de zece ani am ascultat și apoi am reprezentat vocea clientului în interiorul companiei,” a spus Valentin Vasile. ”Numirea aceasta nu numai că mă onorează, dar îmi permite să valorific într-o manieră superioară toată experiența și informațiile pe care le-am acumulat de-a lungul timpului, în relație cu partenerii nostri.”