Deoarece coronavirusul provoacă schimbări în comportamentul consumatorilor, examinăm modul în care mărcile se pot adapta la oportunitățile și provocările cercetării consumatorilor.

Pe măsură ce pandemia Covid-19 s-a agravat, comportamentul consumatorilor a fost forțat să se schimbe, în timp ce atitudinile și așteptările și-au modificat focusul.

În ceea ce privește mărcile, clienții au nevoi diferite și sunt, probabil, mai concentrați pe momentul prezent decât au fost vreodată. Acest lucru face ca munca de cercetare mai dificlă decât de obicei.

În cadrul The Lowdown – o serie de actualizări periodice privind abordarea provocărilor crizei de coronavirus – editorul Marketing Week, Russell Parsons, vorbește cu Helen Edwards, editorialist Marketing Week, precum și cu Pranay Jeyachandran, de la Incite Marketing Planning și Lucy Banister, de la Nursery Research & Planning. Aceștia discută provocările și oportunitățile, precum și modul în care metodele, instrumentele și tehnicile de cercetare ar putea avea nevoie de  o schimbare.

Pentru a vedea discuția accesați acest link.