Una dintre puținele bucurii ale acestei perioade, știm bine, a fost să vizionăm și o mulțime de filme grozave în casă alături de cei dragi.

Acum, un nou concept dezvoltat de Publicis Events și tehnic pus în aplicare de Backstage Production Group alături de parteneri importanți precum Escape Group și IG Vision, speră să aducă distracția și voia bună la cote molipsitoare în fiecare săptămână a acestei veri.

Startul a fost dat vineri, 3 iulie, cu seria de proiecții cinematografice outdoor, iar Motherless Brooklyn a fost primul film difuzat.

Arena Tei, un spațiu outdoor încântător, a fost dotat cu toate echipamentele necesare organizării oricărui tip de eveniment, așadar se adresează atât persoanelor individuale, prin proiectele destinate publicului larg, cât și companiilor care sunt în căutarea unui spațiu pentru implementarea unui eveniment corporate.

Spațiul are o capacitate de peste 500 persoane, este adaptat tuturor normelor de siguranță și va găzdui toate aceste evenimente pentru următoarea perioadă de vară.

Scrie Backstage la adresa contact@backstage.ro și programează-ți următorul eveniment outdoor.

Backstage Production Group reprezintă un furnizor complet de soluții tehnice inovatoare. Compania oferă acces la o gamă integrată de servicii: videoconferințe, design și producție tehnică evenimente MICE, corporate, târguri și expoziții, instalări echipamente A/V, lumini, scenotehnică în săli de conferință.